Αυθεντικός ο Παππάς που... περιμένει κλήση!

Αυθεντικός ο Παππάς που... περιμένει κλήση!

Ο Νίκος Παππάς απομακρύνθηκε το καλοκαίρι με απόφαση του Γιώργου Βόβορα, μετά την παύση του νεαρού κόουτς όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες επιστροφής του με στόχο να είναι έτοιμος την άνοιξη όταν η ομάδα θα διεκδικήσει το νταμπλ.

Η λειψανδρία στα γκαρντ, το γεγονός ότι ο αθλητής ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με τους πράσινους, το γεγονός ότι θα φόραγε ξανά την πράσινη στολή ακόμα και…τζάμπα, διατηρούν ζωντανή τη φημολογία επιστροφής.

Το ότι η ομάδα τον άφησε ελεύθερο δεν σημαίνει ότι ο Νίκος σταμάτησε να αγαπάει τον Παναθηναϊκό, μεγάλωσε στην Αιδηψό έχοντας στο δωμάτιό του αφίσες του Μποντιρόγκα και της ποδοσφαιρικής ομάδας, το αίμα νερό δεν γίνεται ποτέ.

Επιπλέον στις 10 Αυγούστου 2020 προχώρησε σε μια μοναδική και άξια ΣΕΒΑΣΜΟΥ κίνηση, την ενσωμάτωσή του στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο την οποία παρακολουθούσε στενά τα τελευταία χρόνια, καθόταν στον πάγκο μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές, μάλιστα πριν 1.5 χρόνο δοκίμασε να προπονηθεί μαζί τους.

Όταν έβρισκε χρόνο και του το επέτρεπαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Παππάς στήριζε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, μιλούσε μαζί τους κι ήταν κατά κάποιον τρόπο «συμπαίκτης» τους έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να του καταλογίζουν πολλά μα είναι από τους πιο αυθεντικούς, ευθείς κι ευαισθητοποιημένους αθλητές στην Ελλάδα.

Το έδειξε το 2017 όταν αποφάσισε να φτιάξει ένα γήπεδο-στολίδι στις φυλακές Κορυδαλλού για να παίζουν μπάσκετ οι κρατούμενοι, κίνηση που δεν ήθελε να γίνει γνωστή, αλλά το το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το θέμα, ενισχύοντας πολύ την (παρεξηγημένη) εικόνα του στην αθλητική (κι όχι μόνο) ομήγυρη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News