Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ξανά στο βάθρο ο Γκελαούζος

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ξανά στο βάθρο ο Γκελαούζος

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Γκελαούζος κατέκτησε την δεύτερη θέση στον του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η «μάχη» στα τελευταία χιλιόμετρα  ήταν έντονη, καθώς ο Χαράλαμπος Πιτσόλης διατήρησε τις δυνάμεις του και με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να προσπεράσει τον Κώστα Γκελαούζο στο 41ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού έμοιαζε ως το μεγάλο φαβορί, αλλά στα τελευταία χιλιόμετρα εμφάνισε σημάδια κούρασης, τα οποία προέκυψαν έπειτα από την παρουσία του στον Μαραθώνιο του Βερολίνου πριν από 45 ημέρες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε τη συμπαράσταση και από πολλούς φίλους του «τριφυλλιού» που τον αποθέωναν και τραγουδούσαν τον ύμνο του συλλόγου στη διαδρομή.

Την κούραση του εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής, έκανε την ανατροπή, τον προσπέρασε και ήταν αυτός που μπήκε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και έκοψε το νήμα.

Δείτε παρακάτω:

 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News