Αυτά... θέλει ο κόσμος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ανέπαφη εστία τέσσερις μήνες μετά! (vid)

Ο κόσμος της ομάδας εύχεται ο προπονητής να μπολιάσει την ατμόσφαιρα με πνεύμα νικητή, εφάμιλλο της ιστορίας του συλλόγου. Στην θεωρία εύκολο, στην πράξη ζορίζουν τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση από το 2010 και μετά ο Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει πως είναι να πετυχαίνει, πως είναι να προσπαθεί με σοβαρότητα να πετύχει στόχους, καλά-καλά οι άνθρωποί του ντρέπονται (!) να πουν ότι πηγαίνουν για τίτλους, ένα ολόκληρο καλοκαίρι μονάχα ο Βιτάλ και ο Παλάσιος ξεστόμισαν κάτι για κούπες.

Μια χαλαρή ατμόσφαιρα αιωρείται πάνω από το προπονητικό κέντρο από παίκτες που έχουν μάθει μονάχα να απαιτούν (πριμ μετά τη νίκη επί του “αιώνιου” την περασμένη σεζόν, παράπονα για τις τακτικές του Μπόλονι) και κανείς μέχρι σήμερα δεν τους έχει βάλει στο τρυπάκι να νιώσουν που βρίσκονται.

Λες κι όσοι βρίσκονται στον σύλλογο δεν γνωρίζουν το μέγεθος του, αρνούμενοι να λειτουργήσουν σαν να εκπροσωπούν μεγάλη ομάδα.

Όλα αυτά γίνονται γιατί η καθημερινή λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα δεν είναι τοπ σωματείου, με την διοίκηση πρώτη και καλύτερη να δίνει το σύνθημα όντας υπεύθυνη για αμέτρητες τρικλοποδιές και τραγικούς χειρισμούς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News