Αυτά θα του πει: Πιθανή συνάντηση Αλεξανδρόπουλου-Αλαφούζου

Μισό εκατ. ευρώ στα πόδια του Αλεξανδρόπουλου από τον Ντρεοσί!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είχαν χθες (15/04) όπως αναμενόταν την πρώτη τους συνάντηση, προκειμένου ο νεαρός χαφ να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και μετά το καλοκαίρι του 2022.

Του έγινε, λοιπόν, βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης -κατά πληροφορίες έως το 2024- με το ραντεβού να πραγματοποιείται σε εξαιρετικό κλίμα.

Άλλωστε είναι δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί.

Από την πλευρά της ομάδας αναλύθηκε στον παίκτη το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ και ο ρόλος που θα έχει σε αυτό ο 19χρονος μέσος.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει χρόνο να επεξεργαστεί την πρόταση του «τριφυλλιού» και την άλλη εβδομάδα θα δώσει την απάντησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο ΑΛεξανδρόπουλος είναι πιθανό να συναντήσει τον Γιάννη Αλαφούζο, με σκοπό να του προσφέρει άτυπε εγγυήσεις προς τον παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News