Αυτά θα κρίνουν την παραμονή Δώνη

Τι χρεώνει ο Αλαφούζος στον Δώνη

Μπορεί ακόμη να μην έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία, ωστόσο το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, θεωρείται πολύ σημαντικό καθώς θα τεθεί επί τάπητος η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ με τον Έλληνα τεχνικό, θα έχουν συνάντηση, από την οποία θα φαινόταν αν θα παραμείνει στον πάγκο του Τριφυλλιού ο Δώνης.

Φυσικά ρόλο στην απόφαση του Δώνη θα παίξουν οι στόχοι που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν, όπως και το πλάνο πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει.

Εξάλλου στο ξεκίνημα της συνεργασίας τους είχε ειπωθεί ότι την τρίτη χρονιά ο στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός, κάτι όμως που απαιτεί και αύξηση του μπάτζετ.

Βεβαίως δεν πρόκειται να παρθεί κάποια οριστική απόφαση στη συνάντηση που θα γίνει, αλλά σίγουρα θα φανούν οι προθέσεις και των δύο πλευρών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News