Aυτά τα προπονητικά κέντρα τσεκάρει ο Παναθηναϊκός!

Aυτά τα προπονητικά κέντρα τσεκάρει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει προεργασία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και, όπως σας έγραψε νωρίτερα το newspao.gr, έχει ξεχωρίσει δέκα προπονητικά κέντρα.

Το newspao.gr κατάφερε να εξασφαλίσει επτά από τα δέκα -αυτά- ονόματα και σας τα παρουσιάζει παρακάτω.

Τέχελεν:

Το προπονητικό κέντρο στο οποίο είχε κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι του 2017 ο Παναθηναϊκός. Βρίσκεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα λίγο έξω από το Φενλό, ενώ μία ώρα μακριά είναι οι πόλεις του Αιντχόβεν (Ολλανδία) και οι γερμανικές Ντούισμπουργκ και Ντίσελντορφ.

Χέλντερλαντ:

Βρίσκεται στο κεντροανατολικό μέρος της Ολλανδίας και είχε παίξει “πέρσι” για τον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά στην πόλη Αρνέμ.

Όστερμπεργκ:

Είναι το προπονητικό κέντρο στο οποίο έκανε προετοιμασία ο ΠΑΟΚ πέρσι και βρίσκεται -και αυτό- στην Ολλανδία.

Τίλμπουργκ:

Είναι το μέρος όπου έκανε πέρσι προετοιμασία ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία. Οι “πράσινοι” έμειναν ευχαριστημένοι και το έχουν στη λίστα τους και φέτος.

Ζέεφελντ:

Φεύγουμε από την Ολλανδία και πάμε στην Αυστρία. Το Ζέεφελντ (γνωστό από τις αρκετές καλοκαιρινές προετοιμασίες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός εκεί) βρίσκεται κοντά στο Ίνσμπρουκ και εξετάζεται από τους “πράσινους”, αν και ίσως είναι από τις πιο ακριβές περιπτώσεις.

Γκνιεβίνο:

Το μέρος όπου έγινε η καλοκαιρινή προετοιμασία το 2014. Βρίσκεται κοντά στο Γκντανσκ στην Πολωνία.

Πτούι:

Βρίσκεται στη Σλοβενία (την τέταρτη χώρα στη λίστα μας) και ίσως αποτελεί μία από τις πιο φθηνές επιλογές της λίστας μας. Είναι 30′ από το Μάριμπορ, 1,5 ώρα από Λιουμπλιάνα, Γκραζ (Αυστρία) και Ζάγκρεμπ (Κροατία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News