Αυτά μας... κερδίζουν στον φετινό Παναθηναϊκό!

«Άλλοι» παίκτες σε σχέση με πέρυσι, περιμένοντας Σένκεφελντ και Κουρμπέλη

Αρέσει στον κόσμο η επιθετικότητα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, τα εννιά γκολ σε 180΄, τα ακυρωθέντα τέρματα, τα δοκάρια, η τάση της ομάδας να πνίγει τον αντίπαλο, κάτι που είχαν οι οπαδοί χρόνια να δουν.

Ασφαλώς και μιλάμε για μία δουλειά που έχει την σφραγίδα του προπονητή, με δεδομένο πως αν πάνε καλά τα πράγματα, αν δεν πέσει καμιά…πιστολιά και υπάρξει η απαραίτητη τύχη (που πάντα είναι σημαντική στα σπορ) και ο κόουτς επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο, μπορεί να αντιληφθεί κανείς, πως ίσως είμαστε μάρτυρες του ξεκινήματος μίας όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Είναι σίγουρο πως πολλά παιδιά του ρόστερ έχουν μπόλικο ατομικό ταλέντο, το γεγονός όμως που σε κερδίζει βλέποντας τα να αγωνίζονται στη Λεωφόρο είναι πως η συνολική καλή δουλειά ξεπερνά ακόμα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά τους.

Ασφαλώς και πολλά παιδιά έχουν προσόντα, όμως βλέποντας τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται, δεν σε κερδίζει ένας ποδοσφαιριστής αλλά ο τρόπος που αγωνίζονται όλοι σαν σύνολο. Η απλότητα τους όταν προσπαθούν να συνεργαστούν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News