Αυτά λείπουν για το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας

Αυτά λείπουν για το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε την ομάδα στο βίντεο να κάνει μια μάλλον μη παραγωγική κατοχή μπάλας στην Κρήτη (τουλάχιστον το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την πολιτική των προπονητών).

Στο Ηράκλειο το τριφύλλι είχε κατοχή, όχι όμως την καλύτερη κυκλοφορία. Για την ακρίβεια, δεν είχε ούτε τις κάθετες πάσες που περιμέναμε π.χ από τον Γιάννη Μπουζούκη, ούτε τα «ένα-δύο» στο ύψος της αντίπαλης περιοχής: ο Συλαϊδόπουλος έκρινε ότι για να έχει στήριγμα ο Καρλίτος, χρειάζεται κοντά του όχι μόνο τον Κίκο Μακέντα, αλλά και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που τον πήρε από το πλάι και του ζήτησε πολλές εφόδους ώστε οι φορ να μην είναι απομονωμένοι.

Ο μικρός δεν ήταν κακός, αλλά χρεώθηκε το 1-0 και τα χαμένα τετ-α-τετ, είναι παίκτης που εύκολα τον παίρνει από κάτω και περιμένουμε να δούμε πως θα τον διαχειριστεί ο προπονητής.

Ο τελευταίος είδε πάντως ότι το ρόστερ δυνατότητες έχει για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, λείπουν μονάχα ένα στιβαρό αμυντικό δίδυμο κι ένας σκληροτράχηλος χαφ δίπλα στον Κουρμπέλη που θα δώσει την ευκαιρία στο τριφύλλι να επιτεθεί χωρίς άγχος για το τι θα συμβεί αν ο αντίπαλος κλέψει μπάλες.

Μέσα στα πόδια μας είχαμε τον Ανουάρ προ μερικών μηνών και κρίναμε ότι ο Μαροκινός δεν έκανε, παρότι το παιδί …σκίστηκε για το κλαμπ. Ξέροντας ότι θα γυρίσει στη Βαγιαδολίδ θα μπορούσε να “αράξει”…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News