Αυτά κερδίζει ο Παναθηναϊκός με Διαμαντίδη-Αλβέρτη

Το βράδυ που ο Διαμαντίδης έγινε Legend της EuroLeague

Μετά από ένα εικοσαήμερο άνευ προηγούμενης κρίσης στον μπασκετικό Παναθηναϊκό οι «καρδιές» επέστρεψαν στη θέση τους με την ανακοίνωση της παραμονής του Φραγκίσκου Αλβέρτη και της επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη στο «τριφύλλι».

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βίωσαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ύστερα από τη Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το πωλητήριο στην ΚΑΕ και την άμεση απομάκρυνσή του από την πράσινη καθημερινότητα.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τις απομακρύνσεις των Μάνο Παπαδόπουλο και «Φράγκι» έσκαγαν σαν… «βόμβες» μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος επαναστάτησε – έστω και διαδικτυακά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε και πάλι μπρος τις μηχανές, έδειξε ιδιαίτερα ευέλικτη και απέδειξε πως μπορεί ακόμη να «επουλώσει» οποιαδήποτε πληγή. Η ανακοίνωση της διοικητικής τριάδας Τριαντόπουλου – Αλβέρτη – Διαμαντίδη έφερε και πάλι «ελπίδα» στα πρόσωπα των εκατομμυρίων οπαδών.

Αρχικά, εξασφαλίστηκε ηρεμία στο σύλλογο με την παρουσία των πράσινων «γερόλυκων». Και μια σιγουριά για το σχεδιασμό της ομάδας, τις επόμενες κινήσεις, γενικότερα την «επόμενη μέρα». Ακόμη, Αλβέρτης και Διαμαντίδης θα συσπειρώσουν τον κόσμο σε μια ιστορικής σημασίας στιγμή για το μέλλον του «Εξάστερου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News