«Αυτά ισχύουν για Παπαδόπουλο-Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό»

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό για τους τρεις αποκλεισμένους διαιτητές και τον εκβιασμό του Ολυμπιακού!

Στη φημολογία που θέλει τον Μάνο Παπαδόπουλο να έχει δεχθεί πρόταση από τη Ζενίτ και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ν’ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Η αλήθεια πίσω από το «ενδιαφέρον» για Μεγιάδο

Από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη η πληροφορία ότι ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη φημολογία περί αποχώρησης του Μάνου Παπαδόπουλου από την ΚΑΕ.

Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Υπάρχει μία φημολογία που έχω ακούσει και εγώ, αλλά από την άλλη δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό και τον Αλβέρτη το συγκεκριμένο θέμα. Και είναι πολύ επικίνδυνο να τοποθετηθούμε επί του θέματος. Οφείλουμε να περιμένουμε…»

Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: «Δεν νομίζω ότι συσχετίζονται οι δύο υποθέσεις. Δεν φαίνεται πως είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν. Σίγουρα είναι περίεργη κατάσταση και στιγμή, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μιλάμε για σχέσεις 30 ετών μεταξύ Παναθηναϊκού, Αλβέρτη και Παπαδόπουλου.

Δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι αόριστα για τέτοιες υποθέσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάνος έχει πρόταση στα χέρια του. Αν όντως ισχύει πως έχει στα χέρια του πρόταση… Θα πρέπει να περιμένουμε να μας ενημερώσουν ο Μάνος και ο Παναθηναϊκός. Αν υπάρχει πρόταση, είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός είναι ευάλωτος και αυτή τη στιγμή όλα μεγεθύνονται και βγαίνουν προς τα έξω. Μπορεί να συζητούσαμε το ίδιο πριν από 3-4 χρόνια…».


Eλέγξτε επίσης

Ψάχνει την υπέρβαση με Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως παρακολουθεί ακόμη τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Διαβάζονται περισσότερο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.