«Αυτά ισχύουν για Μπούκερ και Μέισον στον Παναθηναϊκό»

«Αυτά ισχύουν για Μπούκερ και Μέισον στον Παναθηναϊκό»

Για τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρωί της Τρίτης, αλλά και τη «στροφή» του Παναθηναϊκού στην Αμερική για τον γκαρντ, μίλησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοντός.

Σε ό,τι αφορά τον Άσκια Μπούκερ, που γράφτηκε πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Κοντός ξεκαθάρισε πως η περίπτωσή του δεν έχει συζητηθεί στους «πράσινους».

Για τον Φρανκ Μέισον είχε ‘καεί’ από νωρίς, γιατί θέλει να το παλέψει για το ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Η υπόθεση του Λαπροβίτολα άλλαξε όλο τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού. Η περίπτωση του Άσκια Μπούκερ δεν υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας, δεν έχει συζητηθεί καν. Του Φρανκ Μέισον θα μπορούσε να έχει συζητηθεί υπό προϋποθέσεις, το καθεστώς ήταν να μείνει ελεύθερος τον Οκτώβριο και να μπει στη free agency. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μπούκερ. Ο Μέισον έχει άλλα χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκείνον.

Το κομμάτι του Λαπροβίτολα ίσως αλλάξει όλο τον προγραμματισμό. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτενίσει την αγορά, να δει αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να βγει από συμβόλαιο. Το θεωρώ δύσκολο. Δεν αποκλείω να αλλάξει προσανατολισμό ο Παναθηναϊκός, να κοιτάξει παίκτη που δεν έχει τόση εμπειρία, αλλά έχει καλά στοιχεία. 

Στο μυαλό μου είχα να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός κάποιον Αμερικανό, που να μην έχει παίξει Ευρώπη. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί εκεί θέλοντας και μη. Αν δεν υπάρχει κάποια ανατροπή, θα αναγκαστεί να πάει σε κάτι άλλο. Έχει στην ατζέντα του παιδιά με ενδιαφέρον. 

Είχε φτάσει κοντά με τον Λαπροβίτολα, δεν περίμενε κανείς την εξαίρεση με τη Ρεάλ. Έκατσε κέντρα τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρεις αν μπορεί να περιμένει. Η Ρεάλ βρίσκεται σε μια περίεργη διαδικασία τώρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News