"Αύριο κάνουμε νέα αίτηση για -3 στον Παναθηναϊκό - Μας φλόμωσαν στο ψέμα!"

Επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί στον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του Γενς Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκης, μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως αύριο (23/3) θα γίνει νέα αίτηση για -3 στον Παναθηναϊκό, για τις οφειλές προς τον Γερμανό.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό. Μας είχαν γίνει δύο προτάσεις για διακανονισμό των οφειλών, οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές. Αύριο θα κάνουμε νέα αίτηση για να ενεργοποιηθεί η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και αναμένεται η εκδίκαση της, την επόμενη εβδομάδα όπου θα δοθεί η έγκριση του ΔΣ της Super League.

Εξαρχής δεν υπήρχε καμία εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό και πλέον δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Ήθελαν κόψιμο 400.000 ευρώ. Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Αισθάνομαι πως το έχουν παρατήσει. Δεν κάνουμε πίσω αν δεν πληρωθεί όλο το ποσό. Υπάρχει μια κοροϊδία. Χωρίς να δοθούν εγγυήσεις πως μπορεί να γίνει διακανονισμός;

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σωστός θα του εξηγούσαν γιατί τον πέταξαν εκτός ομάδας και θα τον αντιμετώπιζαν ως ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Αντιθέτως χωρίς καμιά εξήγηση τον πέταξαν έξω από την ομάδα. Για έναν χρόνο πλήρωνε μόνος του τα ενοίκια, ενώ είχε προβλήματα με την εφορία στη Γερμανία αφού τα πάντα ήταν απλήρωτα. Έφτασε στο αμήν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πως θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία διακανονισμού με τον Παναθηναϊκό όταν για δύο χρόνια ήταν ξεχασμένος.

Υπάρχει πλήρες αδιέξοδο. Δεν έχουμε δει τίποτα χειροπιαστό, δεν έχει δοθεί καμιά εγγύηση. Δεν γίνεται να ξεχαστούν όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ακόμη και αν υποβιβαστεί, τα χρέη παραμένουν. Μόνο εάν αλλάξει ΑΦΜ μπορεί να γλιτώσει. Μιλάμε με τον Χουλτ και τον μάνατζερ του, τον Νταλίν, αλλά και τον Τελάντερ. Κανείς δεν θέλει το κακό του Παναθηναϊκού, αλλά μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Είναι αφερέγγυοι και αναξιόπιστοι.

Ο Γενς (Βέμερ) το αντιμετωπίζει με ηρεμία όλο αυτό το θέμα. Γνωρίζει πως είναι πρόκειται για κάτι καθαρά ελληνικό. Αν και ξέρει πως τον βλάπτει αυτή η κατάσταση είναι χαλαρός και θέλει να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατό παίρνοντας τα χρήματα του. Ο Παναθηναϊκός τον έβαλε να βαράει στα τσιμέντα, δεν τον σεβάστηκε.

Είναι καλό να παίρνει μια υπόθεση αναβολή όταν υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση να βρει λύση. Όταν τον κάνεις για να κερδίσεις χρόνο καταθέτοντας προτάσεις της πλάκας είναι δώρο-άδωρο. Δεν είναι σοβαρά αυτά που γίνονται. Βγαίνει ο Κωνσταντίνου και λέει πως η ομάδα θα αποκλειστεί από την Ευρώπη και και μιλάει για ένα πακέτο τσίχλες.

Ξέρω πως αν συμβεί κάτι αρνητικό για τον Παναθηναϊκό θα ρίξουμε όλο το φταίξιμο στον Βέμερ. Για να τους βγάλω από την δύσκολη θέση λέω να βάλουν το δικό μου όνομα. Ποιος θα τους πιστέψει; Η ελάχιστη λέξη για όλα αυτά είναι αγανάκτηση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News