Άξιοι της μοίρας μας, αν χαθεί το «πρόζεκτ Γιοβάνοβιτς»!

Άξιοι της μοίρας μας, αν χαθεί το «πρόζεκτ Γιοβάνοβιτς»!

Ακόμα κι αν δεν έρθει το πολυπόθητο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να στηριχθεί από τη διοίκηση και τον κόσμο του Τριφυλλιού με την ίδια θέρμη!

Ο σύλλογος είναι η μέρα… με τη νύχτα από τότε που πήρε τα «κλειδιά» ο 60χρονος Σέρβος προπονητής.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει «μεταμορφώσει» τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα και σε μια «τρικυμία» μέσα στη σεζόν οι φίλοι της ομάδας, αλλά και η διοίκηση είναι υποχρεωμένοι να τον στηρίξουν.

Στα… δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας ενός κλαμπ και τα «πορομ πομ πομ» προς το πρόσωπο του πράσινου τεχνικού ουδέποτε, πρέπει να σταματήσουν.

Και ο ίδιος ο προπονητής χρειάζεται εμψύχωση από τους οπαδούς της ομάδας για να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη αγωνιστική κατάσταση.




Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Αν χαθεί για οποιονδήποτε λόγο το πρόζεκτ Γιοβάνοβιτς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τίτλος ήρθε και… τίτλοι θα έρθουν με τον Σέρβο στον πάγκο της ομάδας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News