Αύριο το Δ.Σ. - Ισως να μην συνεχίσει ο Αλαφούζος

Οριστικό: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Αλαφούζος

Την Παρασκευή (21/4) έχει  προγραμματιστεί να γίνει Γ.Σ των μετόχων του Παναθηναϊκού με θέματα την αλλαγή καταστατικού, αλλά και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την λήξη του παρόντος.

Σε αυτό ίσως υπάρξουν μία το πολύ δύο αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αν θα βρίσκεται στην θέση του προέδρου ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ακουστεί πως θέλει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο και την θέση αυτή να αναλάβει στο Δ.Σ ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αλλά το αν αυτό θα συμβεί θα το μάθουμε την Παρασκευή.

Έτσι και αλλιώς ο Αλαφούζος δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, μιλάει με τους συνεργάτες του, με τον Λυμπερόπουλο, τον Ουζουνίδη, ενημερώνεται για όλα τα θέματα, αλλά δεν κάνει δηλώσεις, όπως έκανε και δεν πηγαίνει στα θεσμικά όργανα, όπως πήγαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με τον Εξάστερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News