Αυλωνίτης: «Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Αυλωνίτης: «Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει σήμερα ο Τάσος Αυλωνίτης…

Ο αμυντικός των πρασίνων έθεσε ως στόχο την νίκη για την σημερινή αναμέτρηση, τονίζοντας πως αυτή την στιγμή σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά οι τρεις βαθμοί.

Ακόμα αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ένας από τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Κακά τα ψέμματα, εμείς ως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να βρούμε τον αγωνιστικό τρόπο για να πετύχουμε μια εκτός έδρας νίκη, η οποία θα μας δώσει και διαφορετική ψυχολογία. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε, είτε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, είτε όχι. Γιατί στον πρωταθλητισμό, οι τρεις βαθμοί έχουν ουσία και όχι τόσο ο τρόπος που θα έρθουν οι τρεις βαθμοί. Αν έρθουν με καλό ποδόσφαιρο, καλώς να έρθουν. Πάντως εμάς ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε»

«Πρέπει να κερδίσουμε και έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος είναι μια από τις ομάδες, με τις οποίες θα παλέψουμε για τις υψηλές θέσεις. Έχουμε δουλέψει καλά στο τακτικό κομμάτι για να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο, όμως είναι επικίνδυνοι και χρειάζονται μεγάλη προσοχή».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απόφασή του να έρθει στους «πράσινους». «Δεν το μετάνιωσα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα βρει το δρόμο του, χωρίς να ξέρω κάτι. Είχα μιλήσει με τον κ. Ουζουνίδη, ήμουν προσωπική επιλογή του στη μεταγραφική περίοδο και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα. Δεν το έχω μετανιώσει. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News