Άτυχος ο Αγιούμπ

Στόχος να είναι βασικός ο Αγιούμπ στα πλέι οφ

Η αργία του Δεκαπενταύγουστου δεν ισχύει για τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Το ημερήσιο πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση.

Στην πρωινή προπόνηση οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και στη συνέχεια εξασκήθηκαν στα τελειώματα, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες ώστε να υπάρχει και ο σχετικός συναγωνισμός για το γκρουπ που θα έστελνε περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρόγραμμα υπήρχαν αρκετοί απόντες.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε στο «Υγεία» ο Γιασίν Αγιούμπ έδειξαν διάταση των συνδέσμων στην ποδοκνημική και φλεγμονή στους περονιαίους τένοντες, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου μία εβδομάδα.

Αποφόρτιση έκανε ο Μακέντα, θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιαννάκης, ατομικό έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ σε εργομετρικά υποβλήθηκε ο Βέλεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News