Ατυχία με το ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Η αδικία με Λι, λόγω αριθμών

Ζορίστηκες, αλλά πέρασες στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου σε λίγες ώρες θα διεκδικήσεις το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ξεκινάς από διαφορετική βάση φέτος, καταρχάς πήρες προπονητή κανονικό, δεν έχεις πια στον πάγκο μαθητευόμενο μάγο που θα μάθει την πίεση και τον πρωταθλητισμό πάνω στις πλάτες του κλαμπ.

Η σημαντικότερη μεταγραφή σου μπορεί να αποδειχθεί φέτος ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Προπονητής με εμπειρία Euroleague, που πιστεύει στη δυνατή άμυνα, στον αιφνιδιασμό, στο φυσικό παιχνίδι, πράγματα που είναι απαραίτητα να αναπτύξει σύνολο χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες για να μπορεί να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές!

Για το περιορισμένο μπάτζετ που διέθεσες ο Μαυροβούνιος είναι μια (ας το πούμε) σίγουρη λύση. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο ξεκίνημά του. Πονίτκα, Γκριγκόνις έχουν μέρες στην ομάδα, ο ξένος στο 4 αναζητείται κι έχει χάσει και τον βασικό του πόιντ γκαρντ.

Το σημαντικότερο κομμάτι για τον Παναθηναϊκό ήταν να βρει playmaker, δηλαδή να διαγράψει το βασικό του ψεγάδι εδώ και μια διετία.

Με το που έδωσε λύση στο πρόβλημα τον χτύπησε η ατυχία με τον τραυματισμό του Νέητ Ουόλτερς που τον αφήνει χωρίς τη μεγάλη δύναμη πυρός του στην μπροστινή ζώνη.

Πέρσι ο Πάρις Λι ήταν ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς αμυντικούς της λίγκας αλλά απόψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον σημαδέψει και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αντέξει ο βραχύσωμος Αμερικανός που πρέπει να πάρει βοήθειες από τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Πάρις δεν είναι αυτός που θα σπρώξει επιθετικά τους πράσινους, αλλά θα τους ενορχηστρώσει και θα παίξει στα «κόκκινα» αμυντικά.

Αρκεί στις κρίσιμες στιγμές να έχει ανάσες και να μην αναγκαστεί να τα βάλει με Σλούκα, Ουόκαπ μόνος του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News