Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ (1-0) στην «OPAP Arena» για τη 17η αγωνιστική της Super League αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό πλήγμα που δέχθηκε.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League ανήκει πια στην ιστορία με τις δύο ομάδες πια να κοιτούν την επόμενη μέρα. Μια μέρα που για τους πράσινους έχει τέραστιο ενδιαφέρον, καθώς όλοι στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Συγκεκριμένα προς το τέλος της αναμέτρησης ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και μάλιστα έχασε στη φάση που τραυματίστηκε τον προσωπικό του αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ήπιας μορφής θλάση, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν, τότε ο Ισλανδός στόπερ θα λείψει για μία εβδομάδα. Οι πράσινοι στο επόμενο διάστημα έχουν να δώσουν τρία παιχνίδια (ένα για Κύπελλο και δύο για πρωτάθλημα).

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στον Βόλο, για να αντιμετωπίσει τον Βόλο για τον επαναληπτικό αγώνα της Λεωφόρου που έληξε 3-0. Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα πάνε στα Γιάννενα, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος, στη Λεωφόρο θα κλείσει το πρόγραμμα αυτό με τον ΠΑΟΚ για ένα ακόμα ντέρμπι.

Αν, λοιπόν, οι φόβοι επιβεβαιωθούν και ο Μάγκνουσον χάσει μία εβδομάδα λόγω ήπιας θλάσης, τότε θα χάσει σίγουρα τα ματς με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε όλοι τι θα δείξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News