Άτρωτος στο «κάστρο» της Λεωφόρου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: Μείωσε από τον Άρη το Τριφύλλι - Υποχρεωτικό το τρίποντο στο «Βικελίδης»

Το τρίτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:30), για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του, κάτι που φαίνεται και στα νούμερα. Οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού παραμένουν αήττητοι στην διαδικασία (1-3-0), παίζοντας εξαιρετική μπάλα στο διάστημα αυτό.

Μάλιστα, αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια η βαθμολογική τους θέση, θα ήταν εντελώς διαφορετική. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους Ηπειρώτες. Στα αξιοσημείωτα των φετινών επιδόσεων του Παναθηναϊκού, το γεγονός ότι από τον Νοέμβριο και μετά, στην Λεωφόρο ηττήθηκε μόλις μία φορά (7-2-1), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα επτά φορές!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα, μετά την αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σημαντικό πρόβλημα εν όψει του ντέρμπι είναι η απουσία του τιμωρημένου Χουάνκαρ. Ενός από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με μια αυστηρή απευθείας κόκκινη, απόφαση που πρέπει να θεωρείται σκάνδαλο!

 

Διαβάστε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες πλην Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη, Αγιούμπ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News