Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Δύσκολη είναι η αποστολή για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες διψούν και εκείνη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Εξελίξεις υπήρξαν μεσοβδόμαδα στο «τριφύλλι», καθώς ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος απέλυσε τον Νίκο Νταμπίζα. Το κλίμα δεν είναι ευχάριστο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει και τη βαθμολογική πίεση ως ανασταλτικό παράγοντα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα υπολογίζει τον Φεντερίκο Μακέντα. Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ιταλός επιθετικός δεν θα προλάβει το ματς του Περιστερίου, ενώ «τρέχει» για εκείνο κόντρα στην ΑΕΛ.

Επιστρέφουν οι Μπεκ, Μολό και Χατζηγιοβάνης για να ενισχύσουν την επίθεση του «τριφυλλιού». Ο καθένας εξ’ αυτών απουσίαζε για διαφορετικούς λόγους από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Ξάνθη.

Πλέον, τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μια νέα πιθανή απώλεια θα τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από το στόχο των πλέι οφ.

Το παιχνίδι «Ατρόμητος – Παναθηναϊκός» θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΕΡΤ Sports HD στις 19:30.

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χατζηγιοβάνη

Μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων», υπήρξαν εξελίξεις στο ζήτημα του Χατζηγιοβάνη, αφού ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου για τρία χρόνια. Το deal αναμένεται να επισημοποιηθεί, έπειτα από την επιστροφή του ατζέντη του ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με την υπογραφή της νέας συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζηγιοβάνης έριξε τις απαιτήσεις του, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News