Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Νικολογιάννης: «Δώρο το πέναλτι που έχει δώσει ο Φωτιάς, παρέα με τον Τζήλο στο VAR»

Για την πρόκριση στους «16» ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (27/10, 19:00) στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Νοκ άουτ ο αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Από την εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-2) προέρχεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει εκτός έδρας. Το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και περιθώρια γκέλες δεν υπάρχουν.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οι «πράσινοι» παρουσιάζονται από τις στοιχηματικές ως το φαβορί για πρόκριση στη φάση των «16». Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από τα κανάλια της Cosmote TV.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Το έχουμε κάνει κι άλλες φορές. Πρέπει να το βελτιώσουμε και να κρατάμε το σκορ. Από πέρυσι μας λείπει αυτό το… κάτι παραπάνω. Πρέπει να βελτιωθούμε μακριά από το γήπεδό μας», δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την ήττα στην Τρίπολη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News