Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Πήρε εισιτήριο για τα πλέι οφ και στοχεύει ψηλότερα ο Παναθηναϊκός!

Να συνεχίσει το θετικό σερί ενόψει πλέι οφ θέλει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League (19:00). Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση και την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ (3-0). Αναμέτρηση που σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας και επανέφερε την αισιοδοξία για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), όλες με μηδέν παθητικό. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες έχουν κάνει ένα σημαντικό ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση. Συνολικά έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, με τελευταία το 2-1 επί του Βόλου, που ήρθε στις καθυστερήσεις. 

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports2HD.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ξεκάθαρος αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Το να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε στο πρωτάθλημα για την Ευρώπη και το κύπελλο, δεν πρέπει να περιφανευόμαστε για τη θέση που είμαστε αλλά να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News