Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Άρη

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση | Σε τροχιά τετράδας θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση | Σε τροχιά τετράδας θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 19:30.  Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Τέταρτο συνεχόμενο διπλό (μετά από Απόλλωνα, Άρη και Βόλο), θέλει να πετύχει το Τριφύλλι στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Λάσλο Μπόλονι θα’χει στη διάθεσή του τον Γενί Ενκπαγκοτό, ο οποίος συμπεριλήφθηκε από την πρώτη του κιόλας εβδομάδα στο Τριφύλλι, στην αποστολή. Από την άλλη, σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος, ύστερα από το διαζύγιο με τον Νταμίρ Κάναντι.

Χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες, ο Μαουρίσιο παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επισήμανε ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ανασυγκρότηση και να επιδιώξει το «διπλό» στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μαουρίσιο στη Live Sport

Τι πήγε στραβά και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πετύχει την έκτη σερί νίκη του;

«Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά. Η Λαμία ήρθε στη Λεωφόρο για να αμυνθεί και το πέτυχε. Έχει δυνατή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα είναι ώρα να ανασυγκροτηθούμε, να ξεκουραστούμε, να αναλύσουμε τι δεν κάναμε σωστά και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στο επόμενο ματς, στο Περιστέρι».

Αισθανθήκατε κουρασμένοι, επειδή ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μία εβδομάδα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει συχνά σε αυτό τον ρυθμό;

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι για μία ομάδα. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για εμάς. Το ίδιο ισχύει για τους αντιπάλους μας και για όλους στο πρωτάθλημα. Όπως είπα και πριν, εμείς πρέπει να παλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανέλθουμε. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς με τη Λαμία, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βρούμε σε επόμενα παιχνίδια».

Είναι πισωγύρισμα αυτή η ισοπαλία μετά το σερί νικών;

«Παίζουμε στον Παναθηναϊκό και θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Επαναλαμβάνω, δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε και μας στεναχωρεί, αλλά θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Έχετε συζητήσει καθόλου για το Κύπελλο; Το θεωρείτε σημαντικό στόχο για την ομάδα;

«Είναι πολύ σημαντικός στόχος για τον σύλλογο. Είναι ένας τίτλος που μπορούμε να κατακτήσουμε και θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στον Παναθηναϊκό. Θα είναι όμορφο για όλους τους παίκτες να πανηγυρίσουμε κάτι και να διακριθούμε. Αλλά θα το δούμε στην ώρα του, όταν έρθει η στιγμή να παίξουμε θα συγκεντρωθούμε σε αυτό. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Κάθε πράγμα στον καιρό του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News