Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Δύσκολο ματς, μεγάλη πρόκληση - Τι ώρα παίζει το τριφύλλι

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Δύσκολο ματς, μεγάλη πρόκληση - Τι ώρα παίζει το τριφύλλι

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίζεται απόψε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (20:00).

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει στραβά στο πρωτάθλημα με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών σε έξι αγωνιστικές και ρίχνονται στα δύσκολα σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο.

Μεσοβδόμαδα μια εξέλιξη που τάραξε τα… νερά ήταν αναμφίβολα η απόλυση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να βρει τη σωστή συνταγή μέσα στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο, τα προβλήματα των τραυματισμών τον εμποδίζουν να παρουσιάσει και πολλά στην επίθεση (4 γκολ, 3 πέναλτι, 6 αγωνιστικές).

Ο Μακέντα είναι η μεγάλη απουσία για το «τριφύλλι», ωστόσο, υπάρχουν και ευχάριστα νέα, καθώς είναι διαθέσιμοι οι Μπεκ, Μολό και Χατζηγιοβάνης.

Οι τρεις τελευταίοι δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για διαφορετικούς λόγους στο ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Ξεχωριστή φιγούρα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος θα βρεθεί ως αντίπαλος απέναντι στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος με τη σειρά του, ψάχνει και εκείνος βαθμούς προκειμένου να παραμείνει κοντά στην πρώτη εξάδα της Superleague 1.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός | Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για:

Τον Σέχου: «Ο αριθμός των νέων παικτών στο ρόστερ είναι πολύ μεγάλος. Αυτό που διαφέρει είναι η ετοιμότητά τους. Βάσει αυτού αποφασίζουμε. Ο Χρήστος ήταν αρκετά άτυχος τους τελευταίους έξι μήνες. Έχει πολύ ταλέντο, αλλά έχει μόλις ένα που κανονικά προπονήσεις, μετά τους δυο τραυματισμούς, που είχε φέτος το καλοκαίρι. Μοιάζει να ανήκει στην ολλανδική σχολή με το στυλ που έχει. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μία συνεχόμενη ροή σε χρόνο για να μπουν σιγά σιγά στην εξίσωση της πρώτης ομάδας».

Την απουσία του Μακέντα: «Πρέπει να επικεντρωθούμε γενικότερα στο επιθετικό κομμάτι. Ούτε ο Μακέντα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει 15 γκολ το χρόνο. Και οι εξτρέμ μας και τα δεκάρια δεν σκοράρουν».

Τους Βέργο και Καμπετσή: «Δεν έχουν βγει εκτός επιλογών. Όλοι κρίνονται μέσα από μία καθημερινή διαδικασία. Στα μάτια τα δικά μου δεν αποκλείεται κανένας».

Την κριτική που δέχεται η ομάδα: «Η κριτική είναι λογική. Πάντα θα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει για το πρεστίζ της ομάδος να βρεθούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο και μια φιλοσοφία παιχνιδιού για να αντιμετωπιστεί αυτή η αρνητική ατμόσφαιρα και να έρθουν αποτελέσματα».

Την κατάσταση του Φάουστο και το θέμα Μολό: «Ο Ισπανός έχει να κάνει προπόνηση 4,5 μήνες. Ήρθε εδώ με πρόβλημα στην μέση. Έχει μόλις μία εβδομάδα κανονικών προπονήσεων. Ρεαλιστικά δεν μπορεί να συμπεριληφθεί ακόμα στην αποστολή.

Σχετικά με τον Μολό, τώρα, σε όλες τις οικογένειες συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ “Χ” σ’ έναν παίκτη μου για ένα ή δυο πειθαρχικά παραπτώματα. Η συμπεριφορά του μετά απ’ αυτό στις προπονήσεις έχει αλλάξει. Οπότε κι εγώ τον υπολογίζω κανονικά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News