Ατρόμητος - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | Κανάλι

Ατρόμητος - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | Κανάλι

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου (20:00, Novasports 1) σε μια… πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Μια ενδιαφέρουσα σύγκρουση θα συμβεί το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι «τρέχουν» και δεν προλαβαίνουν για τα ματς με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι θέλει να παρουσιάσει φέτος κάτι καλύτερο και να επιστρέψει στις πρώτες έξι θέσεις του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό | Κανάλι

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:00 τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Και το όνομα αυτού… Ματέους Ρέις.

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ακουστεί για τη θέση του αριστερού μπακ που θα αποκτηθεί ουσιαστικά ως αντι-Τσιμίκας κι ενώ ήδη υπάρχει ο Χοσέ Χολέμπας για συγκεκριμένο ρόλο.

Ωστόσο, ο παίκτης που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της σχετικής λίστας κι αποτελεί τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Βραζιλιάνος άσος της Ρίο Άβε, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Αγωνίζεται στον σύλλογο της Πορτογαλίας από το 2018 και την περασμένη σεζόν έκανε 37 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με έξι ασίστ, αλλά κι ένα γκολ, ενώ σημειωτέον πιάνει θέση ξένου, αφού δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο το 2014, όταν και πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα της Σάο Πάουλο, στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.

Ενδιάμεσα, έπαιξε δανεικός στην Ατλέτικο Σοροκάμπα και την Μπάια της πατρίδας του, ενώ για πρώτη φορά ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 για λογαριασμό της Μορεϊρένσε. Έπειτα από έξι μήνες παρουσίας αποκτήθηκε από τη νυν ομάδα του, τη Ρίο Άβε.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

https://olympiakos-livetv.gr/live-streaming.php

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News