Ατρόμητος - Ολυμπιακός Live Streaming | Superleague 2021

Ατρόμητος - Ολυμπιακός Live Streaming

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming:

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (24/1, 19:30). Αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχοντας ως ένα και μοναδικό στόχο να παραμείνει με διαφορά στην κορυφή της Superleague.Παναθηναϊκός Live

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming

Η ΠΑΕ Ατρόμητος διέψευσε τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη μεταγραφή του Λαζάρου Χριστοδουλόπουλου σε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος διαψεύδει ρητά τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη μεταγραφή του Λαζάρου Χριστοδουλόπουλου σε άλλη ομάδα. Πρόκειται για ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου».

«Έχουμε φιλοδοξίες να μπούμε στην εξάδα. Όταν θέλεις να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο πρέπει να πετύχεις ένα ή δύο γκολ. Αν δεν το καταφέρεις χάνεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Είναι πιο εύκολο για τον αντίπαλο να σε “διαβάσει”. Πιστεύω ότι έχουμε αλλάξει το στυλ μας, δημιουργούμε ευκαιρίες, πετυχαίνουμε γκολ. Γενικά όμως μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα», αναφέρουν οι άνθρωποι των Περιστεριωτών.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Μαρτίνς είπε για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Τα παιχνίδια στην έδρα του Ατρόμητου είναι παραδοσιακά πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα το περσινό. Ήταν πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι πάντα δύσκολη έδρα. Στις 2 τελευταίες χρονιές έχουμε κερδίσει δύσκολα και σκοράροντας την τελευταία στιγμή. Είναι πάντα μία ομάδα με ποιότητα. Και φέτος κάπως έτσι θα είναι. Είναι ομάδα οργανωμένη, από τις σημαντικές του πρωταθλήματος και πηγαίνει καλά. Μπορούμε να πούμε πως ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα».

Ενώ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό ανέφερε τα εξής:

«Κερδίσαμε πάρα πολλά πράγματα. Το παιχνίδι με όμορφο τρόπο. Δείξαμε πως είμαστε ”εδώ”, σοβαροί, με καλή αγωνιστική συμπεριφορά, δείξαμε πως είμαστε συμπαγείς, δυνατοί, έτοιμοι. Ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, φώναξαν ”είμαι εδώ έτοιμος να παλέψω”. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από αυτό, αλλά και από τη σοβαρότητα, την αποτελεσματικότητα και την ομαδικότητα που έδειξαν όλοι οι παίκτες μαζί».

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News