Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/1)

Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Atromitos – Olympiakos Live Streaming: Το σημαντικότερο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος διεξάγεται στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου». Εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00).

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δε δίνει πολλά περιθώρια για ελπίδες στους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», γεγονός που κάνει τον επαναληπτικό να μοιάζει με τυπική διαδικασία.

Ο Ατρόμητος δείχνει να είναι αρκετά βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι υποδέχθηκε τον Ιωνικό, τον οποίο και νίκησε εύκολα με 2-0. Μάλιστα έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς τον Βόλο, που είναι στην 6η θέση και δείχνει ότι θα διεκδικήσει την είσοδό του στα playoffs, μέχρι το τέλος.

Για το Κύπελλο δεν υπάρχουν ρεαλιστικές βλέψεις ανατροπής του σκορ στο πρώτο παιχνίδι. Kαι η αλήθεια είναι ότι των «κυανόλευκων» είναι περισσότερο στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο Κρις Κόουλμαν αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους, για να τους έχει φρέσκους ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Γύρισε ο διακόπτης στους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει γυρίσει τον… διακόπτη εδώ και μερικές εβδομάδες. Το μοναδικό άσχημο αποτέλεσμά του, ήταν η ισοπαλία στα Γιάννενα (2-2), ενώ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Προέρχεται από μία πολύ εύκολη νίκη και μάλιστα με εξαιρετική εμφάνιση στο Βόλο για το πρωτάθλημα (4-0).

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο (4-1), δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Θυμίζουμε ότι ο Μαρσέλο με δύο γκολάρες απλοποίησε την υπόθεση πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους», που ευελπιστούν να δουν τον Βραζιλιάνο στα καλά του και πάλι.

Ο Μίτσελ το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν επαναπαύεται και περιμένει ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Κυρίως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Νομίζω αυτή τη στιγμή είμαστε η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Και παράλληλα δεχόμαστε τα λιγότερα γκολ. Στα τρία τελευταία ματς δεν έχουμε δεχτεί καθόλου γκολ.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές γιατί πιστεύουν σε αυτά που τους λέμε και τις ικανότητές τους. Εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές και εκείνοι είναι που κάνουν πράξη τα όσα τους λέμε και δείχνουμε. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να διεκδικήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους μέχρι τέλους».

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: Η αποστολή του Ολυμπιακού

Αποστολή με εκπλήξεις από τον Μίτσελ ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Ειδικότερα, ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε από τη… ναφθαλίνη τον Σισέ και ο Αφρικανός βρίσκεται στην αποστολή. Ενώ επέστρεψαν και οι τραυματίες Βαλμπουενά και Βρουσάι. Μέσα είναι και ο Ουί Τζο, ενώ εκτός έμειναν οι Ροντινέι, Φορτούνης, Χάμες, Εμβιλά, Πασχαλάκης και Ρέαμπτσιουκ.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.Ολυμπιακος Live Streaming

Πλησιάζει ο Λάτο στο Λιμάνι

Πληροφορίες από την Ισπανία που κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού για άμεση μεταγραφή του Τόνι Λάτο. Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχει αισιοδοξία στον ελληνικό σύλλογο για την ολοκλήρωση του deal. Πάντως σημειώνεται πως από τη Βαλένθια προκύπτει ότι δεν υπάρχει βιασύνη και πως δεν περιμένει να γίνουν πωλήσεις ή αγορές παικτών μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος Ισπανός, που έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γκαμπριέλ Σουάζο (που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο) να αποτελεί την εναλλακτική και να φαίνεται να είναι στην… αναμονή.

Πρόταση για την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, όπως γράφουν στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Record, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ της Σπόρτινγκ και έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού.

Το όνομα του Καμπράλ, ο οποίος είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά δεν υπολογίζεται και οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν με το ανάλογο αντίτιμο. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο.

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Κόουλμαν

Στην κομβική σημασία του παιχνιδιού και της νίκη κόντρα στον Ιωνικό αναφέρθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν, τονίζοντας πως θα ήθελε να η ομάδα του να προηγείται με περισσότερα γκολ στο ημίχρονο. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουαλός.

«Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μία πολύ δυνατή αρχή, σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με δύο πολύ καλές ομάδες. Αν υπήρχε κάτι που να μας προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι δεν είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο».

Για το γκολ του Ροτάριου: «Ο Ντόριν είναι ένας κομβικός παίκτης και μεγάλη… απειλή για τον αντίπαλο. Μοιάζει να είναι καλύτερα σε επίπεδα φυσικής κατάστασης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε σήμερα».

Τη βαθμολογική θέση της Ατρόμητου: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ κομβικό για εμάς. Είχαμε εννέα βαθμούς και έπρεπε να ανακάμψουμε, γιατί στην Super League δύο ήττες μπορούν να σε φέρουν σε κακή βαθμολογική θέση. Πρέπει, πάντα, να κυνηγάμε και να παίρνουμε τους πόντους, σε οποιεσδήποτε συνθήκες».

Κλήθηκε σε απολογία ο Σπανός

Σε απολογία κλήθηκαν για την ερχόμενη Πέμπτη 12/1, από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, τρεις ΠΑΕ. Οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής. Όλες τους κινδυνεύουν μόνο με πρόστιμο.

Επίσης, στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή θα καθίσει και ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Σπανό, για υβριστική συμπεριφορά του τελευταίου, στον διαιτητή Μαλούτα του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Περιστερίου κινδυνεύει με πρόστιμο και ο ιδιοκτήτης της με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Διαβάστε την αναφορά για τον Σπανό.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 12-1-2023 και ώρα 11:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. Γ. Σπανός (Μεγαλομέτοχος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 4/1/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 4/1/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.»

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News