Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming | Atromitos - Olympiacos

Ατρομητος - Ολυμπιακος Live Streaming

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ατρόμητος και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (19:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είναι το φαβορί, όμως κανείς δεν γίνεται να παραβλέψει ότι ο Ατρόμητος στον πρώτο γύρο τους έκοψε βαθμούς με το 0-0 στο Φάληρο.

Atromitos – Olympiacos Live Streaming

Η ομάδα από το Περιστέρι προέρχεται από ήττα στη Λεωφόρο (2-0). Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό, χάνοντας δίκαια. Ο Γιώργος Παράσχος σ’ ένα ακόμη παιχνίδι είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ και τα 27 τέρματα παθητικό συνθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ατρόμητος μόλις σε δύο ματς πρωταθλήματος από τα 14 έχει καταφέρει να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Κι αυτά ήταν στη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ και στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Σκοράρουμε με δυσκολία, ενώ έχουμε και τη χειρότερη άμυνα. Δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία και μας διακρίνει ένα τεράστιο άγχος. Θα κοιτάξουμε στο δεύτερο γύρο να πάρουμε αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα βαθμολογικά», υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Super League Live Streaming

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητος (11-2-0), με νίκη (1-0) απέναντι στον Άρη και στο +8 από τη 2η ΑΕΚ. Ο Πέδρος Μαρτίνς, παρότι είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται για να λυγίσει τους Θεσσαλονικείς, στάθηκε στη συνολική εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα και δήλωσε ικανοποιημένος.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στον Α’ γύρο. Είχαμε μόλις 2 ισοπαλίες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό σε ματς που θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Δεν θα επαναπαυθούμε βέβαια. Κόντρα στον Άρη παίξαμε έξυπνα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Η ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός παίζει σαν στο… σπίτι του στο Περιστέρι και συνήθως επικρατεί με «σφικτά» σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ηττηθούν εκεί από τη σεζόν 14/15 (σκορ 1-0) κι έκτοτε μετράνε 5 νίκες (0-1, 0-1, 1-2, 0-1, 1-2) και μια ισοπαλία (2-2).  Live Streaming σουπερ λιγκα

Ατρομητος – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ατρομητος – Ολυμπιακος

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News