Ατρόμητος - ΑΕΚ Live Streaming

ΑΕΚ - Ατρόμητος Live Streaming

Ατρόμητος – ΑΕΚ LIVE STREAMING: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο στο τρίτο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ και θέλει βάσεις πρόκρισης στην τετράδα του Κυπέλλου.

Όπως εξελίσσεται η σεζόν στη Super League, με το πρωτάθλημα προ πολλού χαμένο και τη δεύτερη θέση πλέον πολύ μακριά, το Κύπελλο φαντάζει για την ΑΕΚ ο πιο εφικτός εναπομείνας στόχος.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει απόψε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (19:30, COSMOTE Sport 1) στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αρχίζει την τρίτη του θητεία στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχοντας μόλις μια προπόνηση, τη χθεσινή, είναι φυσικό να μην προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα.

Όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την πεπατημένη του 3-5-2, σύστημα που άλλωστε και ο ίδιος εφάρμοσε σε αρκετά ματς την περασμένη σεζόν. Μόνο που λόγω των ελλείψεων των Μπακασέτα και Κρίστισιτς, θα υπάρχει μια τροποποίηση στον άξονα, όπου θα υπάρχουν δύο παίκτες με αμυντικογενή χαρακτηριστικά.

Ατρόμητος – ΑΕΚ LIVE STREAMING: Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας, τον Οικονόμου δεξιά και τον Μπακάκη αριστερά του.

Ο Σιμόες, που επιστρέφει μετά από δυόμισι μήνες (74 ημέρες για την ακρίβεια), και ο Άλεφ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, οι Γκάλο από τα δεξιά και Χουλτ από αριστερά θα βρίσκονται στις πτέρυγες, ενώ ο Μάνταλος θα κινείται πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Λιβάγια και Πόνσε.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης και Κλωναρίδης.

Ατρόμητος – ΑΕΚ LIVE STREAMING:

Έτσι «πώρωσε» τους παίκτες της ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Ποια τα πρώτα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρήκε τον τρόπο να κερδίσει από την πρώτη μέρα επιστροφής του στην ΑΕΚ τα αποδυτήρια.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής πριν την πρώτη προπόνησή του στα Σπάτα συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους «πώρωσε».

«Αυτό που θέλω να έχετε πάντα στο μυαλό σας, είναι πως είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Σας πιστεύω πολύ, όπως σας πιστεύει και ο πρόεδρος.

Να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και σε οτιδήποτε στραβό, θα φταίω πρώτος εγώ. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί. Ενωμένοι. Είμαστε ένα, είμαστε ΑΕΚ», τόνισε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Μάλιστα, με το που ολοκλήρωσε τον λόγο του κάλεσε όλους τους παίκτες και συνεργάτες του να φωνάξουν δυνατά ΑΕΚ.

Δεν ασκήθηκε δίωξη στον Μπακασέτα

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν παρέπεμψε τον Τάσο Μπακασέτα σε απολογία για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω αμφιβολιών.

Καθαρή την έβγαλε ο Τάσος Μπακασέτας, μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έλεγξε το βίντεο της αναμέτρησης, στο οποίο ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίζει στον πάγκο, ενώ άνθρωποι του «δικέφαλου» προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τον απάλλαξε λόγω αμφιβολιών, αφού ασκεί ποινικές διώξεις μόνο όταν είναι σίγουρος για το αδίκημα.

Το σίγουρο είναι ότι τον θέλει…

Δεν ήταν τυχαία τα λόγια του Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με τα οποία «ο Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ» – Ποια είναι η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τι έχει πει ο Λυμπερόπουλος για τον παίκτη, ποιο είναι το σημείο που βρισκόμαστε.

Σύμφωνα με την SportDay επισήμως από την ΠΑΕ, δεν διέψευδαν το θέμα και η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός, είναι από αυτούς που έχει υποδείξει προς απόκτηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Τώρα, το κατά πόσο είναι τόσο προχωρημένο που να υπάρχει ήδη και συμφωνία της «Ενωσης» με τον ποδοσφαιριστή, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι πραγματικά υπαρκτό σενάριο.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ μπήκε γερά για την απόκτησή του και διόλου απίθανο να έχει έχει όντως έλθει σε συμφωνία μαζί του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αλλωστε ο Ντέλετιτς έχει από τον περασμένο Γενάρη αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, ενώ έχει αρνηθεί να υπογράψει επέκταση συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Ο Ντέλετιτς είναι ένας εξτρέμ που παίζει και στις δύο πτέρυγες τις επίθεσης και έχει διακριθεί με τη Λάρισα τα τελευταία χρόνια. Ανήκει στην ΑΕΛ από τη σεζόν 2016-17.

Φέτος σε 18 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά τις τελευταίες δύο σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, μετράει 51 παιχνίδια με 10 γκολ και 6 ασίστ.

Δείτε το παιχνίδι από τα παρακάτω λινκς:

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://wiz1.net/channel31

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News