Ατρόμητος-ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά

Ατρόμητος-ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Κανάλι

Ατρόμητος-ΑΕΚ Live Streaming

Ατρόμητος-ΑΕΚ Live Streaming: Συνεχίζει στα… δύσκολα η ΑΕΚ, μετά τον θρίαμβο επί της Βόλφσμπουργκ, θα αγωνιστεί στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Η «Ένωση» πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις της πρόσφατης ιστορίας της κόντρα στον γερμανικό σύλλογο με τέρμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 94.

Πλέον, η ΑΕΚ θα έχει έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά της με Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια με τα οφέλη να είναι πολλαπλά.

Στο πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι σε Παναιτωλικό και Λαμία, έχουν, όμως, μια πρόκληση μπροστά τους, να κερδίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Περιστεριώτες αποτελούσαν και αποτελούν ακόμη, έναν αντίπαλο «παγίδα» για τους μεγάλους, και πόσο μάλλον για την ΑΕΚ.

Την περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σε ένα ματς που έμειναν με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς νιώθει για την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Σκέφτομαι τον αυριανό αγώνα. Ο άλλος πέρασε, τον ξεχάσαμε και πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο».

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στον όμιλο Europa League: «Είναι ένας καλός όμιλος. Ήμασταν σχετικά τυχεροί, αλλά σε διεθνές επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δύσκολες να αντιμετωπίσεις».

Για το αν ήθελε να βρει απέναντί του μια ιταλική ομάδα: «Όχι δεν αλλάζει κάτι. Και η Λέστερ μια χαρά είναι, που κέρδισε με 5-2 τη Σίτι, άρα καταλαβαίνεις τη δύναμη αυτής της ομάδας».

Για το πώς μπορεί να προσγειώσει τους παίκτες του για το επόμενο ματς μετά από αυτή την πρόκριση: «Θα το καταλάβουμε την Κυριακή αν έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αν είμαστε ικανοί να παίζουμε με τον ίδιο χαρακτήρα όπως αντιμετωπίσαμε τη Βόλφσμπουργκ».

Για τα κλειδιά της επιτυχίας στην πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο έχοντας καταλάβει τι ζήταγα από αυτούς. Παίξανε ως ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να αφήνει έναν παίκτη της αξίας του Λιβάια στον πάγκο: «Εγώ παίρνω τις αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Κάθε φορά το συζητάω με τον παίκτη γιατί τον αφήνω εκτός. Με τον Λιβάια έγινε το ίδιο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι η συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα και το κλαμπ και όχι ποιος παίζει. Το κλαμπ είναι πάνω από όλα».

Ατρόμητος-ΑΕΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-6.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News