Αθλητική Ώρα: «Ατρόμητη... παρωδία - Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Περιστέρι!»

Αθλητική Ώρα: «Ατρόμητη... παρωδία - Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Περιστέρι!»

Η χώρα μας για μία ακόμα φορά βρήκε αρνητικό τρόπο με το να σχολιαστεί σ’ όλο τον κόσμο λόγω των όσων έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Ατρομήτου. Μάλιστα η εφημερίδα «Αθλητική Ώρα» παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν χθες σαν τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Για μία ακόμα φορά το ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει ότι δεν έχει πιάσει πάτο κι ότι μπορεί να πάει ακόμα παρακάτω. Στο γήπεδο του Περιστερίου Ατρόμητος και ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν ποτέ διότι η μία από τις δύο εστίες δεν ήταν σε ύψος όσο προβλέπει ο κανονισμός (2 μέτρα και 44 εκατοστά).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Αθλητική Ώρα», οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανακάλυψαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, έκαναν ένσταση με σκοπό να διαπιστωθεί κι επίσημα το πρόβλημα κι έπειτα να διορθωθεί και στο τέλος περίμεναν την απόφαση του διαιτητή.

Με λίγα λόγια και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εφημερίδας, η Ένωση δεν κοίταξε να φύγει από το γήπεδο, για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά αλλά έκανε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες του κανονισμού κι έπειτα θα έπραττε ό,τι αποφάσιζε ο ίδιος ο διαιτητήτς της αναμέτρησης.

Μάλιστα η εφημερίδα κάνει λόγο για προγάνδα όσων προσπαθούν να περάσουν την αντίθετη εντύπωση προς τον κόσμο. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ βολεύτηκε με την κατάσταση και θέλησε να πάει το παιχνίδι σε διακοπή, ώστε να το πάρει στα χαρτιά και να φύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα.

Το τι ακριβώς ισχύει από την πλευρά της Ένωσης δεν το ξέρουμε και δε θα το μάθουμε και ποτέ. Η ουσία είναι ότι από τη στιγμή που έγιναν οι μετρήσεις και ανακαλύφθηκε η απόκλιση που υπήρχε, το παιχνίδι έπειτα ήταν σχεδόν αδύνατο ν’ αρχίσει. Έτσι, η μοίρα του θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News