Αθηναϊκό... ντέρμπι για Μιλόγεβιτς! - Με τόσα τον «κλείνει» ο Παναθηναϊκός

Αθηναϊκό... ντέρμπι για Μιλόγεβιτς! - Με τόσα τον «κλείνει» ο Παναθηναϊκός

Πρώτο φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο ο Μιλόγεβιτς, δυνατά για την υπογραφή του και η ΑΕΚ…

Κοινό μυστικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά, για να βρει τον επόμενο άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ως πρώτο φαβορί φιγουράρει στη λίστα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παλαίμαχος παίκτης (79 συμμετοχές) του Τριφυλλιού.

Ο 51χρονος προπονητής είναι από τις 24 Μαρτίου ελεύθερος, μετά από το πέρασμά του από Ερυθρό Αστέρα και Αλ-Αχλί Τζέντα. Κατά το παρελθόν έχει αναφερθεί στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την ομάδα, σχολιάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού και την εξέλιξή του, όταν ήταν στη Σερβία. Παράλληλα, έχει αναφέρει σε δηλώσεις του στο παρελθόν ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για την προπονητική του καριέρα.

Υπολογίζεται ότι οι απολαβές του ανέρχονται στις 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Όσο κι αν το διαψεύδουν από την «πράσινη» ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνος του στη διεκδίκησή του Σέρβου κόουτς. Η ΑΕΚ φέρεται να είναι δυνατά στη μάχη του να αποσπάσει την υπογραφή του, καθώς πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Χιμένεθ.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, το να είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Μιλόγεβιτς την ερχόμενη σεζόν, δίνεται σε απόδοση φαβορί. Καπνός σίγουρα υπάρχει, θα ανάψει και… φωτιά;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News