Αθανασακόπουλος: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός...»

Να παίξει κι άλλα λεπτά ο Αθανασακόπουλος

Για τη δύσκολη κατάσταση που πέρασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, αλλά και το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα μίλησε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος:

Για τη βαθμολογική απώλεια στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

“Ήταν δύσκολη η κατάσταση με όσα έγιναν, θέλαμε να το παλέψουμε και για όλους όσοι έμειναν πίσω και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, δεν τα καταφέραμε, αλλά κοιτάμε μπροστά”.

Για το αν επηρεάστηκαν από όσα έγιναν πριν το ματς:

“Δεν κάναμε προπόνηση, έμειναν πίσω βασικοί παίκτες και αυτό επηρέασε την ομάδα”.

Για τη θετική του παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στον Αστέρα:

“Είναι κάτι που περιμένω εδώ και αρκετό καιρό και πάντα όταν θέλεις να αρπάξεις την ευκαιρία σου, προσπαθείς όσο μπορείς για να κάνεις το καλύτερο”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός, δεν μπορούμε να επηρεαστούμε από τον αντίπαλο. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να κερδίσουμε”.

Για όσα πρέπει να αλλάξουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για να έρθει το εύκολο γκολ:

“Ίσως πρέπει να μπούμε με περισσότερη όρεξη. Και αφού είδαμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News