Αταμάν: «Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Αταμάν: «Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Εργκίν Αταμάν ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση και είπε ότι αυτός και η ομάδα του τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

 O προπονητής της Εφές ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό που συμμετέχουμε, ακόμη μία φορά σε αυτό το τουρνουά. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Παύλο Γιαννακόπουλο, οι συγκινήσεις που προσέφερε στους φιλάθλους αυτή της ομάδας ήταν τεράστιες».

Ο Ντογκούς Μπαλμπάι, εκ μέρους των παικτών της τουρκικής ομάδας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω που μας καλέσατε σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Θα δούμε σπουδαίους αγώνες, θα δούμε πώς πατάει κάθε ομάδα».

Παπαγιάννης: Ήταν παιδικό μου όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για το ρόλο του αρχηγού τον οποίο θα έχει τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά είπε:

«Πραγματικά, ήταν ένα παιδικό όνειρο, παράλληλα όμως υπάρχει και μία μεγάλη ευθύνη. Η περυσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε και φέτος θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα και να κατακτήσουμε τους περισσότερους τίτλους που μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο μπάσκετ. Δεν είμαστε έτοιμοι, ωστόσο αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News