Οι ατάκες Τζέιμς για Διαμαντίδη!

Οι ατάκες Τζέιμς για Διαμαντίδη!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τον Κρις Σίνγκλετον και σε δηλώσεις του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σπουδαίο Δημήτρη Διαμαντίδη

Αναλυτικά ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στην “Πράσινη” για:

[ads2]

-τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που πήρα μεταγραφή σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με ήθελαν κι άλλες ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός μού έδωσε ακριβώς αυτά που ήθελα. Ήταν εύκολο να αποφασίσω. Με έπεισε με τον τρόπο που με προσέγγισε, μου έδειξαν πόσο με θέλουν, τι θέλουν από μένα και ότι ταιριάζω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μιλήσαμε για τη φιλοσοφία, για το πώς θέλει να παίζει φέτος ο Παναθηναϊκός και πώς μπορώ εγώ να βοηθήσω σε αυτό. Πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή χημεία».

-τον όρο για το ΝΒΑ: «Θα ήθελα απλώς να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου. Κι από τη στιγμή που μπορώ να τη διεκδικήσω, γιατί να μην την κάνω; Δεν έχω να χάσω κάτι. Δεν θα απογοητευτώ αν δεν πάω στο ΝΒΑ, απλώς θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου. Ήταν ένα όνειρο για μένα συνεπώς δεν έχω να χάσω κάτι, αφού μπορώ να περιμένω έναν ακόμη μήνα και να διεκδικήσω τις όποιες πιθανότητες έχω».

-τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω πως θα φέρω πολλά πράγματα στην ομάδα. Είχα μια αρκετά καλή χρονιά, στην οποία έδειξα τι μπορώ να κάνω και μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει να παίζω για την ομάδα, δεν είμαι εγωιστής».

-την αποχώρηση του Διαμαντίδη: «Ο Διαμαντίδης έκανε απίστευτα πράγματα, ακόμη και στο τελευταίο του παιχνίδι. Είναι από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Του άξιζε όλο αυτό που έγινε με τον κόσμο φέτος. Θα μπορούσε να έχει κατακτήσει ακόμη περισσότερα πράγματα. Έπρεπε να είχε κερδίσει περισσότερα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ειδικά τώρα που σταμάτησε ο Διαμαντίδης, θέλουν να συνεχιστεί η σπουδαία ιστορία του Παναθηναϊκού».

-τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να παίξω ξανά στο Final Four και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός, που έχει μεγάλη ιστορία και θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους. Περιμένω, λοιπόν, μαζί να δώσουμε συνέχεια στην ιστορία του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη. Πιστεύω πως θα είναι μια καλή χρονιά. Να το ξέρουν οι οπαδοί μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News