Ατάκες Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο και νέα διοίκηση!

«Είναι αλήθεια Τζόρντι;»

Στην νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου…

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague τόνισε ότι είναι χαρούμενος με την αλλαγή της διοίκησης στον Παναθηναϊκό καθώς οι δύο πλευρές έχουν καλή συνεργασία αλλά και στενή επικοινωνία.

Ακόμα ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μία προσπάθεια από την Euroleague ώστε να μάθουν στις ομάδες της διοργάνωσης τρόπους για πιο επιτυχημένες πωλήσεις εισιτήρίων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα είναι ακόμα στην ιδιοκτησία της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Δεν γνωρίζω τον βαθμό επίδρασής της στην διαχείριση, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι στη διαχείριση. Άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε πολύ καλά, είμαστε σε στενή επικοινωνία, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και είναι πολύ συνεργάσιμοι.

Το γεγονός ότι η νέα ομάδα διάλεξε ως κατεύθυνση για το μέλλον να μην εξαρτάται από ένα άτομο, αλλά να έχει ένα πιο βιώσιμο και σταθερό επιχειρησιακό μοντέλο σε όλα τα επίπεδα, δημιουργεί μεγάλη αίσθηση.

Αυτή είναι μια κατεύθυνση για την οποία πιέζουμε τα τελευταία χρόνια για αυτό προσπαθούμε να μάθουμε στις ομάδες να είναι πιο πετυχημένες στην πώληση εισιτηρίων, συμβουλεύουμε τους συλλόγους πώς θα είναι πιο επιτυχημένοι στις πωλήσεις χορηγιών και σε διάφορα άλλα επαγγελματικά μοντέλα.

Στα αφτιά μου είναι μουσική η κατεύθυνση που επέλεξε ο Παναθηναϊκός επειδή είναι ακριβώς το βιώσιμο μοντέλο που έχουμε εξηγήσει και έχουμε μοιραστεί με τις ομάδες μας και αυτό δεν αφορά μόνο τις ομάδες αλλά και την οικονομική συνέχεια που υποστηρίζουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News