Οι ατάκες Δώνη για Στραματσόνι και Παναθηναϊκό

Οι ατάκες Δώνη για Στραματσόνι και Παναθηναϊκό

Ακρως ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη σχετικά με το «διαζύγιο» με την Αλ Χιλάλ και την επόμενη μέρα.

Το «τρένο» έβαλε σε προτεραιότητα την παραμονή του στους αραβικούς πάγκους ενώ διέψευσε – έπειτα από ένα αρχικό μειδίαμα, όπως διάβασα – πως δέχτηκε κλήση απ΄τον Παναθηναϊκό τονίζοντας μεταξύ άλλων: «ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και από ο τι γνωρίζω θα έχει και την νέα σεζόν τον ίδιο, δηλαδή τον Στραματσόνι…».

[ads2]

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η τοποθέτησή του όταν ρωτήθηκε σχετικά με την Αλ Τζαζίρα που φέρεται να΄ναι το μεγάλο φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σχολιάζοντας πως η ομάδα του Αμπι Ντάμπι έχει προπονητή.

Κλείνοντας εκείνο που δεν διαψεύστηκε είναι το ανοιχτό κανάλι που διατηρεί με τον Γιάννη Αλαφούζο έπειτα από την επίσκεψητου Ελληνα κόουτς στο γραφείο του προέδρου του Παναθηναϊκού τον περασμένο Γενάρη για το θέμα του γιου του Χρήστου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News