Η ατάκα του Βιγιαφάνιες για το πέναλτι

Η ατάκα του Βιγιαφάνιες για το πέναλτι

Σηκώθηκε πολλή κουβέντα απ’ το βράδυ της Κυριακής, μετά το ματς με τον Αστέρα, για το πρώτο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Καλογερόπουλος σε επαφή του Βιγιαφάνιες με τον Γιαννούλη στο 37ο λεπτό.

Ο Αθηναίος ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού του Τάτση, ο οποίος όπως του τόνισε αργότερα στα αποδυτήρια είδε τον Γιαννούλη να βρίσκει τον Αργεντινό με το γόνατο στο πίσω μέρος του παπουτσιού του.

[ads2]

Η πτώση είναι αλήθεια πως δείχνει… εντυπωσιακή και μολονότι σε πρώτη «ανάλυση» φαίνεται πως δεν υπάρχει παράβαση, ουδείς μπορεί να είναι κατηγορηματικός λόγω της δύσκολης λήψης της κάμερας.

Και ο «Βίγια» πάντως στα αποδυτήρια τόνιζε προς τους συμπαίκτες του πως δεν έκανε «θέατρο» και υπογράμμιζε πως «…ο αντίπαλος με βρήκε πάνω στον βηματισμό του, υπήρξε επαφή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News