Η ατάκα του Πασκουάλ για τις μεταγραφές

Η ατάκα του Πασκουάλ για τις μεταγραφές

[ads]
Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως στόχος του είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods να παίζει λίγο πιο γρήγορο μπάσκετ, αλλά και να είναι πιο προσεκτικός στην άμυνα. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ:

[ads2]

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος: «Δεν είναι αρκετός, αλλά είναι ο χρόνος που έχουμε. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση και δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε καλή προπόνηση σήμερα, να εξηγήσουμε κάποια πράγματα για την τακτική και αύριο το πρωί ακόμα παραπάνω».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια εξαιρετική ομάδα με νέους παίκτες. Χθες με την Μπαρτσελόνα έπαιξαν με πολλή ενέργεια. Παίζουν και στα 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο και έχουν στόχο τη νίκη. Για να νικήσουμε αύριο πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, γιατί αν δεν το κάνουμε θα είναι πολύ δύσκολο».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά έτσι είναι η ζωή μας. Δεν είναι πρόβλημα».

Για τη συνταγή νίκης με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα που τρέχει εξαιρετικά σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Δεύτερον, πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά στο πικ εν ρολ, ειδικά με τους δημιουργούς τους, γιατί συνήθως επιτίθενται έτσι. Στην επίθεση πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που θα έχουμε στο τρίποντο, γιατί αν παίξουμε καλά θα έχουμε πολλά ανοικτά σουτ και πρέπει να έχουμε καλό ποσοστό».

Για το πώς νιώθει ενόψει του πρώτου του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Όχι, είμαι ήρεμος όπως πάντα και είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω ότι αύριο θα είμαστε σε καλή μέρα».

Για το τι θέλει να αλλάξει άμεσα στην ομάδα: «Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, γιατί τους σέβομαι όλους, όμως μπορώ να μιλήσω για το παρόν. Θέλω να παίξω πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που παίξαμε σε κάποια σημεία χθες, όπου σκοράραμε με αιφνιδιασμούς και σε καταστάσεις τρανζίσιον. Θεωρώ ότι θα είναι καλό για εμάς. Χθες παίξαμε υπό νέους κάποιους όρους σε επίθεση και άμυνα και είμαι χαρούμενος με αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε από μέρα σε μέρα».

Για τα ονόματα που ακούγονται: «Ποτέ δεν μιλώ για φήμες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News