Η ατάκα του Λάμπρου για τον Παναθηναϊκό

Η ατάκα του Λάμπρου για τον Παναθηναϊκό

[ads]
Δείτε τι δήλωσε ο Λάζαρος Λάμπρου με αφορμή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. “Κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός…”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα της Nova:

[ads2]

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Ταμείο με απόδοση 4.00. Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News