Η ατάκα του Γκιστ για την απουσία του Διαμαντίδη

Η ατάκα του Γκιστ για την απουσία του Διαμαντίδη

Δείτε τι δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δε θα λεχει φέτος στο ρόστερ του τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

«Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει την απουσία του Διαμαντίδη. Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος Διαμαντίδης στην ιστορία. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Υπάρχει μόνο ένας Δημήτρης Διαμαντίδης.

[ads2]

Μπορεί να βρεθεί ένας νέος ηγέτης, ένας νέος… μύθος για τον Παναθηναϊκό αλλά όχι, δε θα υπάρξει νέος Διαμαντίδης. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να προχωρήσουμε μπροστά. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει την απουσία του. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων στα αποδυτήρια. Την απουσία του θα την καταλάβουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, την ώρα των παιχνιδιών. Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Καλάθης και ο Τζέιμς θα καλύψουν το κενό του. Και στη δημιουργία και στην εκτέλεση. Η χρονιά μπορεί να είμαι μεταβατική αλλά έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε το κενό», είπε χαρακτηριστικά στην Πράσινη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News