Η ατάκα του Φελντέιν για τους οπαδούς του Άρη

Η ατάκα του Φελντέιν για τους οπαδούς του Άρη

Σοβαρός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην… τρελή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Τζέιμς Φελντέιν:

[ads2]

«Γεια σας,

Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στον Άρη. Θα αγωνιστούμε στην έδρα τους γεγονός που από μόνο του καθιστά το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και ξέρουμε πως οι οπαδοί τους δημιουργούν μια… τρελή ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να βρούμε ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση εκεί μέσα και νομίζω πως είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Στο πρώτο ματς της σειράς δεν ήμασταν πολύ καλοί. Αντίθετα, στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι. Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, παίξαμε όλοι πολύ σκληρά στην άμυνα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε λάθη. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στο αυριανό ματς, όπου επαναλαμβάνω πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς παίζουμε εκτός έδρας.

Ο Άρης γνώρισε δύο ήττες και θα θέλει να δείξει πράγματα μπροστά στο κοινό του. Από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στην πρεμιέρα, μας δυσκόλεψαν αρκετά κάτι που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας αν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και να τελειώσουμε τη σειρά στα τρία ματς. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε αλλά και περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Γι’ αυτό, λοιπόν, ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Θα τα ξαναπούμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News