Η ατάκα Αλαφούζου για το αν φύγει ο Στραματσόνι

Η ατάκα Αλαφούζου για το αν φύγει ο Στραματσόνι

Όσοι αναρωτιούνται ακόμη για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχουν την απάντησή τους. Οι πληροφορίες ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να στηρίζει τον Ιταλό προπονητή και να τον διατηρεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Πλέον αυτό εκφράστηκε και από τον ίδιο τον πρόεδρο του τριφυλλιού σε δείπνο που είχε με ομογενείς οπαδούς της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

[ads2]

Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τον Ιταλό προπονητή. «Εγώ τον πιστεύω», ήταν η τοποθέτησή του. Ο κ.Αλαφούζος παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στο τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ιταλός μπορεί τη νέα χρονιά να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ειδικά τώρα που θα έχει στο πλευρό του και τον Ζιμπέρτο Σίλβα.

«Με τον Ζιλμπέρτο πιστεύω ότι θα βοηθηθεί περισσότερο και ο προπονητής για τη νέα αγωνιστική σεζόν», ανέφερε. Σχετικά με τις μεταγραφές που θα γίνουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι ο προπονητής και ο Ζιλμπέρτο θα συνεργαστούν στις αποφάσεις και από την πλευρά της η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News