Βιλερμπαν - Παναθηναικος Live Streaming | ASVEL - Panathinaikos

Βιλερμπαν – Παναθηναϊκος Live streaming

Βιλερμπαν – Παναθηναικος Live Streaming

Βιλερμπαν – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Βιλερμπάν (21:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Mοναδικός στόχος να επιστρέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να σπάσει την… κατάρα των εκτός έδρας παιχνιδιών.

ASVEL – Panathinaikos Live Streaming

Η Βιλερμπάν προέρχεται από 4 σερί ήττες και μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Εφές στην Τουρκία έπεσε στη 13η θέση (9-15). Και παράλληλα έχασε το τρένο της οκτάδας για τα καλά. Έτσι, η αναμέτρηση με το «τριφύλλι» είναι περισσότερο για λόγους γοήτρου και οι παίκτες του Τιτζέι Πάρκερ φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν μια ακόμη επιτυχία μπροστά στο κοινό τους.

Σημαντική είναι η απουσία του πρώτου σκόρερ Έλι Οκόμπο για την γαλλική ομάδα, ο οποίος τραυματίστηκε, κάτι που σημαίνει ότι το βάρος στα γκαρντ θα πέσει στον Κρις Τζόουνς. Στους ψηλούς ξεχωρίζουν οι Κωστας Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αγωνίστηκε αρκετά χρόνια και κατάκτησε τίτλους με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όντας μάλιστα εκ των αρχηγών του συλλόγου.

Το «τριφύλλι» με 5-17 βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και φέτος παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στην Euroleague. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους στην Ευρώπη, ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα με 86-60 παρουσιάζοντας άσχημα ποσοστά πίσω από την γραμμή των 6.75.panathinaikos Live Streaming

Βιλερμπαν – Παναθηναικος Live Streaming

Το ζητούμενο για τους πράσινους είναι να γίνει σωστή διαχείριση και να πανηγυρίσουν νίκες που θα επουλώσουν τον πληγωμένο τους εγωισμό και θα βάλει βάσεις για μία ευοίωνη επόμενη μέρα. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον οι στόχοι έχουν περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα απουσιάσει ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Νίκος Χουγκάζ που επέστρεψε από τον Ιωνικό.

«Η Βιλερμπάν είναι μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μπροστά μας, είτε έχουν τη μπάλα, είτε όχι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις καταστάσεις αιφνιδιασμού, ώστε να μπορέσουμε να πάμε σε ένα πιο σεταρισμένο παιχνίδι και να κοντολάρουμε το ρυθμό», δήλωσε ο Πρίφτης και υποστήριξε ότι «το ρόστερ μας είναι περιορισμένο και πρέπει να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα με τραυματισμούς και άλλα προβλήματα».

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι φτωχή και πρόσφατη. Ο Παναθηναϊκός από το 2019 έχει επισκεφτεί δύο φορές την έδρα της Βιλερμπάν και μετράει ισάριθμε ήττες (79-78 και 97-73). Συνολικά το ρεκόρ είναι στο 3-2 υπέρ των Γάλλων, έπειτα και από την επικράτησή τους στον πρώτο γύρο με 84-70 στο ΟΑΚΑ.

Βιλερμπαν – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βιλερμπαν – Παναθηναικος

Βιλερμπαν – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/11_2_2022_21_00_asvel_lyon_villeurbanne_panathinaikos/486-1-0-25335

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News