Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Πρίφτης: “Έτσι, δεν παίρνουμε πλεονέκτημα σε τίποτα” - Σκληρά λόγια μετά την ήττα

Να αποφύγει την 18η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (21:00), σε ματς για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο «εξάστερος» ανζητά το πρώτο φετινό διπλό στην διοργάνωση.

Το «τριφύλλι» με 5-17 βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους στην Ευρώπη, ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα με 86-60 παρουσιάζοντας άσχημα ποσοστά πίσω από την γραμμή των 6.75. Η Βιλερμπάν με ρεκόρ 9-15 έχει μείνει αρκετά πίσω στην μάχη της 8άδας, ενώ και ψυχολογικά είναι πεσμένη προερχόμενη από τέσσερις απανωτές ήττες και άσχημες εμφανίσεις.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αυτή είναι υπέρ της γαλλικής ομάδας. Σε σύνολο πέντε αγώνων και στις δύο έδρες, η Βιλερμπάν αριθμεί τρεις νίκες έναντι δύο του Παναθηναϊκού. Κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε μονομαχιών τους, το μεγάλο σκορ, αφού σε όλες σημειώθηκαν 154+ πόντοι! Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Πάρκερ επικράτησε με 84-70.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News