Αστεία η σύγκριση του Μάξι Ροντρίγκες με τον... Εσιέν!

Αστεία η σύγκριση του Μάξι Ροντρίγκες με τον... Εσιέν!

Τη περίπτωση του Μάξι Ροντρίγκες εξετάζει ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να έχει πάρει την απόφαση να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα…

Το πρώτο μείον στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ηλικία του Αργεντινού, ο οποίος έχει φτάσει τα 36 του χρόνια, πράγμα που κάνει πολλούς να συγκρίνουν αυτή την πιθανή μεταγραφή με εκείνη του Εσιέν.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει αφού ο Ροντρίγκες έρχεται από γεμάτες χρονιές, έχοντας λίγους τραυματισμούς στην καριέρα του ( ο τελευταίος χρονολογείτε το 2011, όπου έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού).

Ο Αργεντινός πέρυσι πέτυχε 7 γκολ σε 21 συμμετοχές με την Νιούελς, ενώ την τελευταία τριετία μετράει 83 συμμετοχές με 32 γκολ και 7 ασίστ με την ομάδα της Αργεντινής.

Το επόμενο διήμερο θα είναι πού σημαντικό για την έκβαση της υπόθεσης…

Μεγάλα παιχνίδια, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News