Αστέρι του κροατικού πρωταθλήματος προτάθηκε στον Ντρεοσί

Αστέρι του κροατικού πρωταθλήματος προτάθηκε στον Ντρεοσί

Την περίπτωση του Μίγιο Τσάκτας φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αν και δεν έχει ληφθεί ακόμη, απόφαση για την απόκτηση ή μη δεκαριού στην ομάδα.

Ο Τσάκτας θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στο κροατικό πρωτάθλημα. Ανήκει στην Χάιντουκ Σπλιτ και φέτος, έχει σημειώσει 9 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα, σκόραρε και στην Ευρώπη στην προκριματική αναμέτρηση του Europa League απέναντι στη Ρένοβα.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του newspao.gr, το όνομα του 28χρονου επιτελικού μέσου έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Πιέρ Ντρεοσί δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα ασχοληθεί περαιτέρω.

Να σημειωθεί πως η Χάιντουκ Σπλιτ τον πούλησε στην Ρούμπιν Καζάν για 4 εκατ. ευρώ (3+1) το 2016 και ο παίκτης επέστρεψε και πάλι στους Κροάτες το 2018 για 2,6 εκατ. ευρώ με ελεύθερη μεταγραφή.

Η χρηματική του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα 3,7 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News