Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Live Streaming (6/10/2019)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει σήμερα ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται στον ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αν και βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2).

Στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το 2-2 στο ΟΑΚΑ συμπλήρωσε 40 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα!

Πρόκειται για ένα σερί που είχε ξεκινήσει από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν χάσει με 3-2 σκορ από τον Αστέρα και πλέον η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να σπάσει το μεγάλο αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού από το 1972 μέχρι το 1974 (όταν είχε να χάσει 58 αγώνες).

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στην Τρίπολη, λόγω της βροχόπτωσης που θα πέφτει στην περιοχή, φαίνεται πως προβληματίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα.

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ζίβκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο (ή Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Δημήτρη Πέλκα και Μίροσλαβ Στοχ να επιστρέφουν στην αποστολή.

Έτοιμος για Τρίπολη είναι ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες, με τους γνωστούς απόντες Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ να μένουν εκτός, όπως και τους Ροντρίγκο, Μιχάι και Λάμπρου, ενώ επέστρεψαν στο σύνολο οι Δημήτρης Πέλκας και Μίροσλαβ Στοχ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν.

Την αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το asteras tripolis paok live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=asteras%20tripolis%20paok%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News