ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Asteras Tripolis - PAOK

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπηθούν την Κυριακή (20:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν μουδιασμένα τις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα και σκέφτονται τον τρόπο που θα ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες.

Asteras Tripolis – PAOK Live Streaming

Ο Αστέρας στην πρεμιέρα κόλλησε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παρουσιάζοντας επιθετική δυστοκία. Όμως ο προπονητής του, Μίλαν Ράσταβατς, σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος. «Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς, αλλά μας έλειψε η τύχη και η συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, πλέον μας περιμένει δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Σέρβος προπονητής των Αρκάδων.

Το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων δεν υπολογίζει τους Αλί Μπαμπά, Τιλίκα, Σόνι, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Αντριάν Ριέρα που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League εμφανίστηκε ασύνδετος και άστοχος επιθετικά με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να τον υποχρεώσει σε ήττα (0-1) με το «καλημέρα» μέσα στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά την Πέμπτη κατάφερε να σταματήσει τα πρώτα σημάδια γκρίνιας, αφού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa Conference League επικράτησε της άπειρης Λίνκολν με 2-0 στο Γιβραλτάρ και ξεκίνησε με το δεξί το ταξίδι του στους ομίλους.super league Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Πάντως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζει ότι η ομάδα του ακόμη δεν είναι στο επίπεδο που επιθυμεί και τόνισε: «Τις προηγούμενες ημέρες δεν κοιμήθηκα λόγω της ήττας με τον ΠΑΣ. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Η νίκη με την Λίνκολν μας δίνει αυτοπεποίθηση και θα μας βοηθήσει πολύ να χτίσουμε σε αυτό».

Οι αναμετρήσεις στη Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ προσφέρουν συνήθως πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Οι Θεσσαλονικείς παραδοσιακά αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στην Τρίπολη. Την περασμένη σεζόν με μια ήττα (2-1) και μια ισοπαλία (1-1) δεν «χαμογέλασαν», ενώ από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 είχαν χτίσει θετική παράδοση με 3 νίκες (1-2, 0-3, 1-2) και μόλις μια ήττα (3-2). Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News