Αστερας Τριπολης - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/1

Παναθηναϊκός: «Απειλείται» ο Χουάνκαρ

Αστερας Τριπολης – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 20ης αγωνιστικής της Super League

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη «μαγνητίζει» και δείχνει ικανή να μας προσφέρει νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Οι δυο ομάδες διψούν για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και οι Αρκάδες ψάχνουν «τρίποντο» ανάσα για να κοιτάξουν τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Αναμένουμε, όπως και στον πρώτο γύρο κλειστό ματς (1-0). Ο Παναθηναϊκός με τους Ματσίνι, Κλάινχαϊσλερ να είναι διαθέσιμοι περιμένουμε ότι θα πάρει έξτρα ενέργεια μεσοεπιθετικά.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιοβάνοβιτς θα εμπιστευτεί και τον Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ ξεκουράστηκε περισσότερο από τον Σπόραρ στα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και είτε έρθει από τον πάγκο είτε ξεκινήσει είναι ικανός να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Παραδοσιακά, ο Αστέρας παίζει σκληρά απέναντι στους «πράσινους» και δεν χαρίζει κάστανα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα «πολεμήσουν» για να κόψουν βαθμούς από έναν ακόμη μεγάλο, κάτι που κατάφεραν ήδη φέτος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Αστερας Τριπολης – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε την πρόταση για κεντρική χορηγία στο πρωτάθλημα από την εταιρεία “Stoiximan Limited”.
Είναι επίσημο… Η Super League απέκτησε κεντρικό χορηγό την εταιρεία Stoiximan Limited και νέο όνομα… Stoiximan Super League.

Η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας, που είχε πέσει στο τραπέζι και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, έγινε δεκτή στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27/1, όπως ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός στα ταμεία του οποίου θα μπουν περί τα 9.5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της λίγκας.

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι “Stoiximan Super League”, των Playoffs “Stoiximan Super League Playoffs” και των Playouts “Stoiximan Super League Playouts”.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News